Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Δωρεάν διακοπές στην Χαλκιδική τον Μάιο

Κερδίστε δωρεάν διαμονή για τα Σαβατοκύριακα του Μαίου στην μαγευτική Σιθωνία.

Κάθε  βδομάδα θα γίνονται κληρώσεις για τα τυχερά ζευγάρια που θα κερδίσουν δωρεάν διαμονή με δύο διανυκτερεύσεις για τα Σαβατοκύριακα του Μαίου στην μαγευτική Σιθωνία στην Χαλκιδική.
Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα γίνετε συμπληρώνοντας μια φόρμα  ,όπου βασική προυπόθεση είναι η συμπλήρωση των πραγματικών σας στοιχείων Όνομα και Επίθετο , ενός έγκυρου E mail  και ενός τηλεφώνου (εάν υπάρχει) .

Τα Καταλύματα που προσφέρουν την δωρεάν διαμονή είναι και λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση έιναι τα εξής :
Στην Σάρτη


Villa Doxa studios and apartments in sarti Villa Δόξα
Στην όμορφη και γραφική Σάρτη θα συναντήσετε το Villa Δόξα, ένα παραδοσιακό κατάλυμα φτιαγμένο με μεράκι και αρώματα της Μικράς Ασίας. Η θάλασσα απλώνεται μπροστά στα μάτια σας σαν ένα γαλάζιο πέπλο ενώ η ευωδια των λουλουδιών από τον κήπο θα σας κρατήσουν συντροφιά τα δροσερά ξέγνοιαστα απογεύματά σας.
Διάθεση στις ημερομηνίες  13-14    και 20-21 Μαίου

iliadis House sartiIlliadis House
Το συγκρότημα διαμερισμάτων και στούντιο Iliadis House βρίσκεται στο γραφικό οικισμό της Σάρτης, στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας Χαλκιδικής, σε απόσταση μόλις 40 μέτρων από την παραλία της Σάρτης, μία από τις πιο όμορφες ακτές της Χαλκιδικής η οποία διαθέτει και Γαλάζια Σημαία καταλληλότητας της ακτής και εξαιρετική θέα του Αγίου Όρους.
Διάθεση στις ημερομηνίες  13-14    και 20-21 Μαίου


Siropoulou on the Beach
Στην σαγηνευτική παραλία της Σάρτης που βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της Σιθωνίας στη Χαλκιδική, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε τα τουριστικά οικογενειακά καταλύματα  “Siropoulou on the beach” studios and apartments.
Ένα συγκρότημα που αποτελείται από (3)τρία κτήρια, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και προσφέρει στους πελάτες του ξεχωριστή θέα  στο Όρος Άθως.
Διάθεση στις ημερομηνίες  27-28 Μαίου

Στην Συκιά

studios maria mpotou sikia halkidiki Μαρία Μπότου studios
Σε ενα ομορφο και υσηχο περιβαλλον στην Παραλία της Συκιάς, στεγαζονται τα 6 studios μας ,σε μικρη αποσταση απο την θαλασσα θα βρειτε τις διακοπες που θελετε και ονοιρευεστε.
Σε μας θα βρειτε μια μεγαλη καταπρασινη αυλη με χωρο για παιδικη χαρα και κιοσκι , μια μεγαλη ψησταρια για μπαρμπεκιου και προστατευμενο χωρο παρκινγκ για το αυτοκινητο σας.
Διάθεση στις 29-30 Απριλίου (Πρωτομαγιά)  και 27-28 Μαίου


studios sofia melissi in sykia halkidiki Studios Σοφια
Σε αποσταση λιγότερη των 300 μετρων απο το κύμα θα βρειτε το πανεμορφο συγκροτημα των ενοικιαζόμενων δωματιων της Σοφιας Μελισσης.

Μεσα σε ενα φροντισμενο περιβαλον με πολυ πρασινο και αφθονη σκια ειναι κατεσκευασμενα στην σειρα τα studio sofia
Διάθεση στις 6-7 Μαίου


Περισσότερα και συμμετοχή  στην κλήρωση  εδώ